Плетенчук іде з посади спікера ОК “Південь” і повертаєтся у ВМС ЗСУ

Плетенчук розповів про зміну посади
Фото: Плетенчук Дмитро / Facebook

Начальник центру стратегічних комунікацій сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук іде зі своєї посади й повертається у Військово-морські сили ЗСУ. Про це він повідомив у Facebook 11 червня.

“Наразі моє відрядження до сил оборони півдня України в якості очільника Центру стратегічних комунікацій і речника угруповання закінчено. Так було сплановано від початку. Прошу не шукати ніяких подвійних сенсів або “зрадоньки”. Свій функціонал у якості “кризового менеджера” я виконав і повернувся до виконання обов’язків речника ВМС ЗС України”, – написав він.

Плетенчук подякував команді та вищому керівництву за довіру й можливість дістати новий керівний досвід.

Він зазначив, що за час перебування на посаді спікера сил оборони півдня – 45 діб – він узяв участь у 177 ефірах, 15 брифінгах, 19 інтерв’ю.

У коментарях до цього допису Плетенчук відповів на запитання, хто тепер буде на цій посаді замість нього: “Незабаром стане відомо”.

Контекст

Плетенчука призначили на посаду спікера оперативного командування “Південь” 22 квітня. Він замінив Наталію Гуменюк, звільнену 19 квітня.

За три дні до цього понад 140 представників українських ЗМІ звернулися до найвищого військового керівництва країни з вимогою замінити Гуменюк, повідомляв Інститут масової інформації. Причина – постійні заборони висвітлювати воєнні злочини країни-агресора Росії в зоні відповідальності прессекретаря ОК.

17 квітня в інтерв’ю “Радіо Свобода” ексспікерка назвала заяву представників преси “абсолютною неправдою”.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *