Кличко передав від столичної громади партію дронів 5-й штурмовій Київській бригаді

Віталій Кличко: Зокрема, на Донбас вирушать 150 дронів Mavic 3T і 400 Mavic 3 Pro
Фото: kyivcity.gov.ua

Мер Києва Віталій Кличко передав від столичної громади 550 дронів різних типів 5-й окремій штурмовій Київській бригаді. Про це він повідомив у Facebook.

“Сьогодні від громади столиці передали бійцям 5-ї окремої Київської штурмової бригади ще 550 дронів. Зокрема, на Донбас вирушать 150 дронів Mavic 3T і 400 Mavic 3 Pro, які допоможуть нашим захисникам у виконанні бойових завдань”, – повідомив Кличко.

Мер нагадав, що наприкінці літа військовим цієї бригади Київ уже передавав 600 безпілотників, зокрема 300 FPV-дронів, обладнаних тепловізійними камерами, і 300 дронів Mavic.

“Загалом від початку цього року 5-й штурмовій на оснащення Київ виділив із бюджету міста 650 млн грн. Продовжуємо допомагати нашим захисникам! І постійно шукаємо для цього будь-які можливості”, – наголосив мер столиці.

Контекст

Раніше повідомляли, що Віталій Кличко передав від громади столиці 750 дронів бійцям бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького і ще 750 БПЛА – трьом бригадам на харківський напрямок.

Брат мера Києва – український боксер Володимир Кличко – відвіз на передову в Донецьку область партію дронів, системи РЕБ і броньовик Cobra, придбані позабюджетним коштом.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *