“Інтерпайп” Пінчука передала військовим 227 автівок

У компанії додали, що “Інтерпайп” системно підтримує військових із перших днів повномасштабного вторгнення
Фото: interpipe.biz

Компанія “Інтерпайп” бізнесмена Віктора Пінчука передала механізованим бригадам на запорізькому, донецькому й харківському напрямках 119 пікапів, 37 броньованих машин, 39 фур та інших вантажівок, 22 мікроавтобуси, шість квадроциклів і чотири багі. Про це повідомили 21 червня на сайті компанії.

Автомобілі закуповують в Європі, в Україні вони проходять повний техогляд, їх частково переобладнують під потреби військових. Також “Інтерпайп” на запит доукомплектовує автівки шинами й тентами, точково виконує поточний ремонт переданої техніки, зазначили в пресслужбі.

“Повнопривідні автівки для евакуації поранених і підвозу боєприпасів по бездоріжжю були й залишаються однією з найнагальніших потреб. Ми також передавали військовим тягачі із тралами, фури із причепами, вантажівки, пожежні машини для перевезення особового складу. Останні запити ми отримуємо від механізованих бригад, які розбудовують підрозділи БПЛА й потребують більшої мобільності”, – розповіла керівниця напряму “Інтерпайп” з допомоги військовим Людмила Новак.

Фото: interpipe.biz

У компанії додали, що “Інтерпайп” систематично підтримує військових з перших днів повномасштабного вторгнення, патронуючи підрозділи ЗСУ, ТрО й Нацгвардії.

“Основні напрями допомоги – підтримка й розвиток підрозділів БПЛА, забезпечення бригад інженерною технікою й запчастинами, сучасними засобами зв’язку, оптикою, транспортом, будівельними матеріалами й технікою для зведення фортифікаційних споруд, тактмедом. За підтримки компанії функціонує школа аеророзвідки “Довжик”, яка навчила понад 7 тис. курсантів навичкам пілотування дронів мультироторного типу та FPV”, – ідеться в повідомленні.

950 співробітників “Інтерпайп” у війську отримують комплексну адресну медичну, психологічну, юридичну підтримку з першого дня мобілізації, їх забезпечують амуніцією й технікою протягом усієї служби, а також супроводжують у разі демобілізації та під час реінтеграції в цивільне життя, підкреслили в “Інтерпайпі”.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *