До кінця року всі заклади освіти Кам’янського матимуть свого офіцера безпеки – Білоусов

Станом на сьогодні 15 шкіл міста мають шкільного офіцера
Фото: Андрій Білоусов / Facebook

У всіх 42 закладах освіти міста Кам’янське Дніпропетровської області до кінця року працюватимуть представники поліції. Головні їхні завдання – допомогти забезпечити пропускний режим і проконтролювати, щоб учні безпечно перейшли в укриття під час повітряної тривоги й залишалися там. Про це розповів у своєму Facebook мер міста Андрій Білоусов.

Він зазначив, що навчальні заклади беруть участь у проєкті “Офіцер освітньої безпеки”. Станом на сьогодні 15 шкіл мають шкільного офіцера.

Офіцери також проводять просвітницькі лекції, займаються профілактикою конфліктів і правопорушень, додав мер.

Білоусов заявив, що навчальні заклади міста отримують й установлюють обладнання для відеоспостереження – внутрішні й зовнішні камери відеонагляду, відеореєстратори, монітори та інші прилади. Це оснащення надає ПРООН і громадська організація “Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину “Єднання” в межах грантової угоди департаменту освіти Кам’янської міської ради.

Відео: Andriy Bilousov / YouTube

“Вдячні президенту України та уряду за впровадження проєкту, який схвалюють учителі, діти та батьки. Міська влада зі свого боку також допомагає в його реалізації. Дякуємо ПРООН за технічне забезпечення, яке надається школам. Безпека дітей – наше першочергове завдання”, – підкреслив мер Кам’янського.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *