Благодійний фонд Дениса Парамонова розпочав збір заявок на обладнання для дитячих лікарень

Фонд у співпраці з партнерами вже допоміг понад 340 лікарням із 20 областей України
Фото: Благодійний фонд Дениса Парамонова / Facebook

Благодійний фонд Дениса Парамонова збирає заявки і звернення від українських лікарень щодо необхідного їм медичного обладнання. 
Про це йдеться на сторінці Благодійного фонду Дениса Парамонова у Facebook.

У Фонді зазначили, що опрацюють усі звернення й за можливості реалізують. Побажання щодо медичного обладнання можна надсилати на електронну адресу Фонду Дениса Парамонова – [email protected].

“На сьогодні ми у співпраці з партнерами вже допомогли понад 340 лікарням із 20 областей України, – зазначають в організації. – Проте потрібно рухатися далі, нарощуючи допомогу медзакладам. Саме тому ми й розпочинаємо збір заявок від тих чи інших лікарень щодо потрібного їм обладнання. Більша увага буде приділена дитячим медзакладам, але й лікарні для дорослих теж не оминемо турботою”.

Зараз Благодійний фонд Дениса Парамонова проводить акцію “Tesla за донат”, яка має зібрати якомога більше коштів на допомогу лікарням країни. Для участі потрібно зробити мінімальний донат на 500 грн. Суми, кратні 1 тис. грн, 1,5 тис. грн, 2 тис. грн чи більше, підвищать шанси на виграш Tesla Model 3, яку подарує переможцю меценат Денис Парамонов. Фінал акції й розіграш електрокара відбудеться в День захисту дітей, 1 червня. 

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *