БФ молодіжної ініціативи “Надія” передав допомогу шпиталям Донецької області

Команда Благодійного фонду молодіжної ініціативи “Надія” разом із партнерами здійснила гуманітарну місію на Схід
Фото: znaj.ua

Команда благодійного фонду молодіжної ініціативи “Надія” доправила медичне обладнання і витратні матеріали у лікарні Петропавлівки, Покровська, Краматорська, Дружківки, а також дорогою передала допомогу медикам із Торецька. Про це 1 липня пише Znaj.ua.

“Разом із командою фонду “Надія” та партнерами ми відвідали лікарні, військові госпіталі та місця розташування медичних військових частин. Зокрема, у Дружківку доставили електрохірургічний апарат, медичний відсмоктувач, апарат для герметизації судин та інше медичне обладнання. Це стало можливим завдяки нашим спільним зусиллям з Андрієм Здесенком, Денисом Парамоновим, Святославом Нечипоренком та EDG-group, Валентином Петренком. Це надзвичайно важлива допомога військовому шпиталю, адже медики тут щоденно проводять складні операції, рятуючи життя поранених військових. І від того, наскільки добре буде оснащений шпиталь, напряму залежить якість і ефективність допомоги, яку вони зможуть надати. Особливо у випадках, коли відлік часу іде буквально на хвилини”, – розповів голова наглядової ради фонду, перший заступник голови комітету ВР із питань здоров’я нації Валерій Дубіль.

Фото: znaj.ua

Окрім обладнання, волонтери “Надії” передали партію медичних матеріалів від Наталії Некрасової, ТОВ Elvim в особі Ігоря Думана і ТОВ “Медідея” медичній роті однієї з військових частин.

Фото: znaj.ua

Медичні вантажі також доправили у лікарні Покровська, Краматорська, а також передали медикам Торецька. Цю допомогу допомогли зібрати GEM у партнерстві з Howard G. Buffett Foundation, Revival Foundation, Eltech Trust, Благодійним фондом Дениса Парамонова.

Фото: znaj.ua

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *