Екс-вінгер Вест Хема готовий повернутися до Динамо і вже досяг домовленості з киянами. Про це повідомляють турецькі ЗМІ

Андрій Ярмоленко може повернутися до Динамо через п'ять років після відходу

Динамо продовжує підготовку до нового сезону Вже за півтора тижні "біло-синім" потрібно стартувати в Лізі чемпіонів. У 2 кваліфікаційному раунді турніру підопічні Мірчі Луческу зіграють з Фенербахче.

Перед цим склад киян може отримати значне посилення. Як повідомляє турецький журналіст Ертан Сузгун Динамо досягло принципової домовленості зі своїм екс-капітаном Андрієм Ярмоленком

У 32-річного вінгера цього літа добіг кінця контракт з Вест Хемом і нині він перебуває у статусі вільного агента. За даними джерела, заради повернення до Динамо Андрій відмовився від пропозицій Фулхема, а також низки турецьких клубів.

Саміт глав МЗС G20 – рішення для України

Відставка Бориса Джонсона – чим це загрожує Україні

Заборона на пересування країною для військовозобов'язаних – всі деталі

Ядерний тероризм Росії

Читайте також: Динамо здобуло третю перемогу напередодні матчу ЛЧ

Нагадаємо, що Ярмоленко виступав за Динамо з 2006 до 2017 року. За цей час вінгер відзначився 137 голами у 341 матчі, тричі ставши чемпіоном України та одного разу – найкращим бомбардиром УПЛ.

Новий сезон чемпіонату України має стартувати наприкінці серпня. Участь у ньому візьмуть 16 клубів, а самі матчі пройдуть на території нашої країни попри воєнний стан. Щоправда, будуть і винятки з цих правил.

Источник: www.segodnya.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *