За тиждень ДТЕК повернув світло 37 тис. сімей, які були без електроенергії через обстріли

За перші чотири місяці 2024 року енергетики ДТЕК Ріната Ахметова повернули світло 2,2 млн родин
Фото: dtek.com

Із 6-го до 12 травня енергетики ДТЕК повністю чи частково відновили електропостачання 65 населених пунктів і повернули електрику в оселі 37 тис. сімей Донецької, Дніпропетровської й Київської областей, знеструмлені через чергові ворожі обстріли. Про це йдеться в повідомленні ДТЕК.

Через бойові дії у Донецькій області триває руйнування енергетичних об’єктів. Але одразу після дозволу військових і ДСНС ремонтні бригади розпочинають відновлення електропостачання. Минулого тижня енергетикам ДТЕК вдалося повернути електрику в оселі 30 тис. сімей прифронтового регіону.

Дніпропетровська область також постійно потерпає через ворожі обстріли. За тиждень енергетикам вдалося відновити електропостачання для 6,1 тис. сімей Дніпропетровської області.

Окрім того, минулого тижня були обстріли в Київській області. 8 травня внаслідок чергової ракетної атаки на область уламками було пошкоджено електромережі, що забезпечували світлом 1 тис. сімей у Вишгородському районі. Енергетикам вдалося оперативно повернути світло всім клієнтам, які були знеструмлені внаслідок цієї атаки.

Енергетики ДТЕК роблять усе можливе, щоб максимально швидко усувати пошкодження, підкреслили в компанії. Вони розпочинають роботи відразу, щойно дістають дозвіл і доступ до місця пошкодження від ЗСУ і ДСНС.

За перші чотири місяці 2024 року енергетики ДТЕК Ріната Ахметова повернули світло 2,2 млн родин, які були без електроенергії через ворожі обстріли.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *