За дві доби енергетики ДТЕК повернули світло майже 14 тис. родин після обстрілів

У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, енергетики ДТЕК повертали світло вже десятки разів
Фото: dtek.com

За два дні енергетики ДТЕК повернули світло майже 14 тис. родин Донецької і Дніпропетровської областей, які були без електрики через обстріли. Про це повідомляють у ДТЕК.

Останні дві доби ворожі удари по Дніпропетровській області не зменшувалися і спричинили низку пошкоджень мереж та обладнання. За 25-те і 26 жовтня енергетикам вдалося повернути світло в 11 тис. домівок місцевих жителів, що знеструмлювалися через ворожі обстріли.

Донецька область і далі залишається регіоном найбільш активних бойових дій. Постійні ворожі обстріли так само руйнують мирні населені пункти, зокрема – мережі та енергообладнання, зазначають в компанії. Попри важку безпекову ситуацію, за вчора і позавчора енергетикам вдалося відновити електрику в домівках майже 3 тис. родин прифронтового регіону.

У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, енергетики ДТЕК повертали світло вже десятки разів і далі це роблять попри небезпеку й обстріли, підкреслили у пресслужбі.

Минулого тижня енергетики ДТЕК Ріната Ахметова повернули світло 47,5 тис. родин у 80 населених пунктах, що залишилися без електропостачання через обстріли в Донецькій і Дніпропетровській областях.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *