Єфросиніна: Півень Басков – парчевий блазень. Розчаруванням став Кіркоров – раніше він не був такою повією

В інтерв’ю головній редакторці інтернет-видання “ГОРДОН” Олесі Бацман телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, що думає про публічних людей у Росії, зокрема про співаків Миколу Баскова та Філіпа Кіркорова, які не засудили вторгнення РФ в Україну.

“Чесно, я не дуже стежу [за діячами РФ]. Але оскільки я мала начебто… – хотіла сказати: “необережність”, але я це робила свідомо, – цапнути цього півня Баскова. То, мабуть, він – парчевий блазень”, – заявила Єфросиніна у відповідь на запитання Бацман про те, хто з росіян викликає у неї найбільшу огиду.

Також телеведуча назвала співака Філіпа Кіркорова.

“Розчаруванням став Кіркоров. Тому що Філіп не такою був ніби повією. Хоча навіть не огида. Він – десь суміш огиди з розчаруванням”, – уточнила співрозмовниця.

Ще однією людиною, яку згадала Єфросиніна, став російський тележурналіст Володимир Познер.

“А справжнє розчарування – це Познер. Таке глибоке розчарування – це Познер. Я дивилася його інтерв’ю, я багато чого вчилася в техніках, у манері розплутування героя, у такому об’ємному підході. Для мене він був особистістю. І так усе злити”, – сказала телеведуча.

ВІДЕО Відео: Алеся Бацман / YouTube

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

21 лютого, за три дні до нападу РФ на Україну, Єфросиніна зізналася, що не планує покидати Київ, якщо не буде загрози життю. Після початку війни вона разом із семирічним сином Олександром та 18-річною донькою Наною переїхала до західної частини України. Ведуча як волонтерка допомагала переселенцям у Львові.

У квітні Єфросиніна покинула Україну. Наразі ведуча проводить та організовує заходи на підтримку України, дає інтерв’ю.

Олеся БАЦМАН
головна редакторка

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *