Сапронов: Україна із 2014 року програє інформаційну війну. У районах, близьких до кордону, російські канали безплатні, а наші – за передплатою

Сапронов вважає, що ситуацію з інформацією в Україні “просрали”
Фото: Sapronov Yuri / Facebook

Україна програє інформаційну війну країні-агресору Росії, хоча інформаційно-психологічні операції (ІПСО) проводять обидві сторони. Про це в інтерв’ю головній редакторці видання “ГОРДОН” Олесі Бацман заявив харківський бізнесмен і волонтер Юрій Сапронов.

Він згадав вислів, який приписують німецькому політику ХІХ століття Отто фон Бісмарку: “Ніколи стільки не брешуть, як на риболовлі, на полюванні й під час війни”.

“Так от, ІПСО – вона і з нашого боку, і з їхнього [російського] боку. З їхнього – узагалі, звичайно, це треба вивчати після перемоги, після [досягнення] миру, як цій старій людині з діркою в голові, яка має назву [президент РФ Володимир] Путін, вдалося, напевно, за 8–10 років за допомогою семи федеральних каналів так обдурити людей”, – сказав Сапронов.

За його словами, він добре знає Росію, і “це ж не лише удмурти, чуваші та якути, це ж і Москва, і Ленінград [зараз Санкт-Петербург], і Новосибірськ, це купа інтелігенції”.

“Це що, 25-й кадр чи зомбування? Не знаю, це треба вивчати. Ми цю війну інформаційну програємо давно, із 2014 року, тому що із 2014 року в нас райони, близькі з кордоном (Вовчанськ, Чугуївський район), – там російські канали безплатно, а наші канали – за якоюсь, там, передплатою, блін”, – наголосив бізнесмен.

Він вважає, що цю ситуацію “просрали” і третій президент України Віктор Ющенко, і четвертий президент України Віктор Янукович, і нинішній глава держави Володимир Зеленський.

Відео: Алеся Бацман / YouTube

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *