Нікітін заявив про запуск метавсесвіту Ugreator для монетизації творчості людей, об’єднаних любов’ю до України

Український продюсер Юрій Нікітін оголосив про запуск нового проєкту під назвою Ugreator – метавсесвіту, де талановиті люди зможуть монетизувати свою творчість. Про це повідомляють у пресрелізі, який надала команда проєкту інтернет-виданню “ГОРДОН”.

“Україну та її талановитих митців мають побачити і почути в усіх куточках світу, тому в планах як створення повноцінних NFT-колекцій, так і розбудова української артспільноти, де можна обмінюватися мистецтвом і ділитися культурною спадщиною України, об’єднання на платформі 100 млн людей, які є українцями не лише за походженням, а й за покликом серця, – ідеться у релізі. – Долучайтеся і творіть, бо кожен із нас – Югрейтор”.

За словами Нікітіна, скористатися платформою для реалізації своїх творчих ідей може кожен, хто “бажає поширювати українську ідею й українську культуру”.

“Це майданчик для нового покоління людей, об’єднаних любов’ю до України. І про тих, хто тримає культурний фронт і допомагає популяризувати багатогранну культуру України. Разом ми творитимемо саме ту країну, про яку мріємо. І відкриватимемо нові імена митців, допомагаючи молодим талантам країни не тільки говорити мовою мистецтва, а й монетизувати свою творчість”, – наголосив продюсер.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від UGREATOR (@ugreator)

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *