“Незламні діти. Я чекаю”. У Словаччині пройшов показ стрічки online.ua про життя дітей під час війни

Read in English

У рамках заходів, присвячених другій річниці повномасштабного російського вторгнення в Україну, посольство України в Словаччині презентувало документальну стрічку online.ua “Незламні діти. Я чекаю”.

У Словаччині показали стрічку "Незламні діти. Я чекаю"

Посол України в Словаччині Мирослав Кастран повідомив, що у Словаччині розпочався марафон заходів, присвячених другій річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну та десятих роковин військової агресії Росії.

У Представництві Європейської Комісії в Словацькій Республіці захід присвятили українським дітям.

У своєму виступі перед учасниками висловив вдячність за міжнародну підтримку України, в т.ч. допомогу українським родинам з дітьми, наголосив на тому, що війна не оминула жодну нашу дитину, залишивши в їх памʼяті, в кращому випадку, жахливі спогади про її початок.

Мирослав Кастран

Посол України у Словаччині

Також посол згадав про створення Міжнародної коаліції з повернення українських дітей, яка є основою плану дій Bring Kids Back UA, ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським.

Фото: facebook.com/ukr.embassy.slovakia

Учасники заходу — іноземні посли, представники дипломатичного корпусу та неурядових організацій — ознайомилися з історіями маленьких українців, дитинство яких вкрала війна, переглянувши документальний фільм українського медіа online.ua "Незламні діти. Я чекаю".

Посол підкреслив, що всі мають максимально використати свій вплив, сили та ресурси аби повернути вкрадених Росією українських дітей, тих, чиє дитинство докорінно змінилося через повномасштабну військову агресію росіян проти України.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *