Бійці на запорізькому напрямку отримали РЕБ від “Сталевого фронту” Ахметова

Кількість переданої оборонцям тактичної оптики, засобів РЕБ та іншого обладнання в межах мілітарної ініціативи “Сталевий фронт” Ріната Ахметова вже сягнула 6 тис. одиниць
Фото: steelfront.scm.com.ua

Бійцям 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади передали 10 систем радіоелектронної боротьби на 1 млн грн від імені мілітарної ініціативи “Сталевий фронт”. Про це йдеться в повідомленні організації.

“Сучасна війна – це війна дронів і технологій, які допомагають ефективно вести бойові дії та знижувати ризик невідновлюваних втрат у війську. Системи РЕБ саме для цього створені – аби руйнувати плани окупантів, виводити з ладу ворожі дрони і знижувати їхню боєздатність. Та найголовніше – вони допоможуть врятувати життя українських захисників”, – зазначив генеральний директор “Метінвест-Ресурсу” Іван Ковалевський після передання обладнання.

Бійці 128-ї гірсько-штурмової бригади розповідають, що зустріли війну на запорізькому напрямку. Цілодобово хлопці відбивають ворожі атаки й невпинно нищать окупантів. Отримані РЕБ військовослужбовці встановлять на бронетехніці. Засоби радіоелектронної боротьби “прикриватимуть” захисників під час виконання бойових завдань. І точно врятують не одне життя відважних оборонців.

“Коли бронетехніка виїжджає працювати, вона стає ціллю номер один для противника, він може використати не один і не два дрони-камікадзе, щоб знищити машину. РЕБ, які ми отримали, будуть захищати техніку й людські життя від FPV-дронів противника. Ми продовжуємо тримати стійку оборону на даному напрямку. І дуже приємно, що такі ініціативи, як “Сталевий фронт”, допомагають у нашій боротьбі й забезпечують нас тим, що необхідно нам для ефективного виконання бойових завдань”, – розповів головний сержант танкового батальйону 128-ї ОГШБр на псевдо Продюсер.

Кількість переданої оборонцям тактичної оптики, засобів РЕБ та іншого обладнання в межах мілітарної ініціативи “Сталевий фронт” Ріната Ахметова вже сягнула 6 тис. одиниць. Загальна сума, яку бізнесмен і його бізнеси спрямували на допомогу військовим і цивільним українцям, – 8 млрд грн.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *