У Кам’янському Дніпропетровської області провели реконструкцію ліцею за грантові кошти ЄІБ – мер

Нове відділення початкової школи розраховане на 280 учнів, повідомив мер Кам’янського Андрій Білоусов (на фото – другий зліва)
Фото: bilousov.dp.ua

29 квітня в Кам’янському Дніпропетровської області після реконструкції відкрили будівлю початкової школи ліцею №11. Про це у Facebook повідомив мер міста Андрій Білоусов. 

Він розповів, що нове відділення розраховане на 280 учнів 1–4-х класів.

“Це сучасний освітній простір із комфортними навчальними класами, кабінетами інформатики, англійської мови, логопеда, практичного психолога й медичним блоком, залою для проведення спортивних занять. У будівлі виконали утеплення фасаду, заміну вікон, дверних блоків, підлоги, внутрішніх інженерних мереж і зовнішнього освітлення. Проведено реконструкцію покрівлі та ґанків, мереж водопостачання, облаштування систем пожежної та охоронної сигналізації, відеонагляду”, – написав мер. 

Також, за його словами, будівлю обладнали пандусами. 

Як розповів мер, цей проєкт реалізували за грантові кошти в межах Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. 

“У рамках програми “Інвестиції в місто” ми постійно працюємо над залученням іноземних інвестицій, щоб покращити стан інфраструктури й забезпечити гідні умови життя мешканцям громади, – уточнив Білоусов. – На черзі – ремонт КЗ “Науковий ліцей імені Анатолія Лигуна”, міської лікарні №9, лікарні швидкої медичної допомоги (колишня лікарня №8) та ЦПМСД №3 (колишня лікарня №7)”.

У січні міська рада повідомляла, що будівлю початкової школи ліцею №11 реконструюють на кошти Європейського інвестиційного банку. У мерії пояснювали, що загальна кількість учнів, які навчаються в ліцеї, удвічі перевищує проєктну потужність основної будівлі, тому місцева влада вирішила перевести початкову школу в окрему будівлю. 

Відео: Andriy Bilousov / YouTube

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *