Москву дратують HIMARS та Гіркін. З артсистемами Кремль нічого не може вдіяти, а щодо терориста є варіанти

ВСУ чекають на Гіркіна. До нього багато питань ще по 2014 році / Колаж "Сьогодні"

Можливо, недовго російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) зможе говорити правду в соцмережах про справжній стан справ на українському фронті, порушуючи закон Росії про дискредитацію її армії. Нині порушується питання про відправлення на передову "диванного полководця", щоб він показав невмотивованим російським окупантам, як треба наступати, чи щоб зайнявся правильною пропагандою безпосередньо з лінії вогню, чи щоб замовк… назавжди, зрозуміло.

Сайт "Сьогодні" вивчив "творчість" єдиного росіянина, якому всі ці місяці було дозволено говорити бодай якусь правду про хід війни в Україні на російську аудиторію.

До зброї!

Ігор Гіркін, якого міжнародний суд звинувачує у причетності до загибелі малайзійського боїнга рейсу MH17, поки що не викладав повістку у військкомат на своїх сторінках у соцмережах. Однак цю тему вже почали активно розкручувати у пропагандистських студіях Останкіно.

Днями, наприклад, відомий пропагандист Володимир Соловйов поставив питання, а чому такий знаний вояка досі сидить аналізує в Москві, куди не падають українські снаряди, а не на Донбасі.

"Якби він хотів, він би вже давно був там. А так сидить така розніжена тушка і через губу всіх повчає на дивані з чашечкою чаю і з невдоволеними губками, зібраними у курячу гузку. Ну, і де справжній чоловік?" – запитав, чому Гіркін ще не в строю, Соловйов.

ПРО HIMARS

А поки що Гіркін продовжує свою диванну аналітику, закликаючи Кремль нарешті воювати "по-справжньому" – прямо як міжнародний злочинець Володимир Путін, який теж вірить, що РФ ще не розпочинала війну в Україні, а лише проводить розвідку боєм.

"Сьогодні знову палає і детонує Шахтарськ. Сильніше, ніж минулого разу. За минулі 5-7 днів уражені виявилися понад 10 великих складів артилерійських та інших боєприпасів, кілька нафтобаз, близько десятка командних пунктів і приблизно стільки ж місць розташування особового складу в нашому ближньому і глибокому тилу… КОЛИ ВР РФ ПОЧНУТЬ ВОЮВАТИ В ПОВНУ СИЛУ? Тобто коли почнуть завдаватися нищівні удари по транспортній системі так званої України, якою всі ці "Хаймерси","777" і "Цезарі" (а також боєприпаси до них) безпечно та безперешкодно доставляються в район бойових дій?" – волає Гіркін у своєму телеграм-каналі.

Про Шойгу

"Це людина, яка ніколи не була військовою, військова справа їй глибоко нецікава, тільки кар'єра і піар. Дико багатий, дико жадібний. Він дурень, він не розуміє, у нього величезна кількість вогнепальної зброї, і генералів він подібних до себе підбирає", – сказав Гіркін про Шойгу.

Про командування "спецоперацією"

"Чотири місяці тому, коли російська армія стояла під Києвом, жоден український снаряд не падав на таку глибину. Вони намагалися по Таганрогу бити, але це все збивали. А зараз у них все виходить. Причому не в одному місці, а в багатьох. Від чого мені відчувати оптимізм? Я не критикую дії збройних сил РФ. Я критикую дії командування та військово-політичне керівництво наших збройних сил. Тому що я бачу, що ці події протягом чотирьох місяців так відрізнялися "глибоким розумом і кмітливістю", що хочеться суд створювати. Якби було в мене таке право, трибунал би вже засідав 24 години на добу" – так Гіркін оцінив керування рідним командуванням так званою спецоперацією в Україні.

Усе пропили

"Весь інтернет забитий відео, як на фронт женуть танки Т-62. Навіть без чохлів – чохли давно пропили, а нових не пошили. Від чого мені відчувати оптимізм, коли мені один із знайомих командирів розповідає, що в їхньому батальйоні є маскувальні сітки, тому що їм підвезли волонтери. А в сусідньому батальйоні російських регулярних сил маскувальних сіток, як і похідних кухонь, немає в принципі. За чотири місяці не змогли навіть маскувальні сітки привезти у війська!" – розпинає своє командування Гіркін.

На танку, який Шойгу з Путіним відправили на фронт, напис "Врятуй та збережи"

Про Зміїний

"Противник (ЗСУ. – Ред.) просто засипав острів усім, що в нього було. І 155-мм снарядами з "Цезаря", і ракетами з HIMARS, і "Точками-У" просто засипав. Тепер це угруповання поїхало в інше місце засипати наших. І засипає, мабуть. І наші ППО, виявляється, не можуть з нею впоратися", – шокований Гіркін.

Про обстріл міст РФ

"Вирішували про обстріл села Зернове, селища Тьоткіне та села Маркове в російському прикордонні у Вашингтоні чи Лондоні, га? Як думаєте?" – провокаційно запитує Гіркін щодо "хлопків", які регулярно відбуваються в російських населених пунктах на кордоні з Україною.

Провал

"Фактично величезна Росія, яку ще недавно називали другою армією у світі стосовно військової міці, не зуміла здолати Україну за чотири місяці. Перевела війну у формат статичного фронту. Маючи величезні переваги над Україною, ми нічого не змогли з нею зробити. Ну, не ми, а наше військово-політичне керівництво", – резюмував "ексміністр оборони" так званої "ДНР".

Про перспективи

"Ми (Росія. – Ред.) ще тільки повинні й мобілізацію оголосити, і економіку переводити на воєнні рейки, і людей масово призвати. А наша влада все намагається вести маленьку колоніальну війну. Ось у нас ше попереду, після цієї оперативної паузи, яка закінчиться, я так думаю скоро, битва за ініціативу, тобто за те, хто наступатиме, а хто буде змушений оборонятися, і я зараз не можу сказати, що це будемо ми", – спрогнозував подальший перебіг подій Гіркін.

Про Путіна

Трохи раніше "експерт" заявляв, що Кремль повівся на гру Заходу, через що на Росію чекає розпад.

"Крок за кроком, обережно промацуючи територію, противник просувається вперед у справі знищення залишків Росії та Російської Федерації. Як у минулому рибалка, я б порівняв це з підведенням щуки до саку. Спійманої. Щука спіймана, схопила наживку, її тягнуть вудкою до саку. Дуже важливо підвести її, щоб вона не зірвалася.Не перекусила волосінь, не обірвала її, не пішла на глибину.Тому її тягнуть повільно й обережно, трохи відпускаючи і знову натягуючи. Ближче і ближче. Ось що зараз робить Захід через війну в Україні, причому в якісь моменти трохи послаблюється волосінь, і риба уявляє, що ще трохи – і вона вибралася. Ні, вона все ближче і ближче до свого кінця, на кукан і на сковорідку", – розкрив Гіркін помилку, якої припустився Путін.

Читайте також

Терорист Гіркін не радить росіянам їхати до Криму – причина

Терорист Гіркін передбачив розпад Росії через програш у війні

Гіркіна чекає найвища міра? Що світить бойовикам за збитий MH17

Источник: www.segodnya.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *