На думку Джошуа: три найкращі бійці надважкої ваги за всю історію боксу

Джек Джонсон

"Незважаючи на всі перешкоди, які довелося подолати Джеку Джонсону, він безсумнівно був кращим" – зазначив боксер, інформує Ukr.Media.

Американський боксер-професіонал, перший чорношкірий чемпіон світу в суперважкій вазі. Ім'я Джонсона перше в списку кращих боксерів того часу, за версією відомого діяча боксу американця Ната Флейшера.
Його кар'єра спочатку носила хаотичний характер, поки він в повній мірі не опанував мистецтвом боксу. Найбільше боксер наголошував на тактиці атак і на таємній обороні.

Мухаммед Алі

Американський боксер-професіонал, який виступав у важкій ваговій категорії, один з найвідоміших боксерів в історії світового боксу. Чемпіон XVII Літніх Олімпійських ігор 1960 року в напівважкій ваговій категорії, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі

Мухаммед Алі використовував велику боксерську сцену не тільки, щоб довести свою силу і міць, але і для того, щоб розповісти всій боксерській аудиторії про те, з якими проблемами, на той момент, зіткнулося американське суспільство. Він досяг статусу легенди і став іконою боксерського спорту.

Майк Тайсон

"Третій – Майк Тайсон. Коли я вперше сходив на бокс, я закохався в цей спорт завдяки йому. Він був звичайною дитиною з Брукліна, він пройшов через всі підліткові проблеми. Я читав його книгу. Він – мій приклад", – цитує британця BoxingScene.

Американський боксер-професіонал, який виступав у важкій ваговій категорії.
Є володарем декількох світових рекордів, які не побитих донині: наймолодший абсолютний чемпіон світу у важкій вазі (в 21 рік); боксер, що витратив найменшу час з моменту дебюту на завоювання титулів чемпіона і абсолютного чемпіона світу у важкій вазі (1 рік 8,5 місяців і 2 роки 5 місяців відповідно); перший і єдиний абсолютний чемпіон, який завоював три основних титулу послідовно один за іншим; найбільш високооплачуваний важкоатлет в історії; з десяти найдорожчих боїв за всю історію боксу Майк Тайсон взяв участь в шести; єдиний, який захистив титул абсолютного чемпіона (WBC, WBA, IBF) 6 разів поспіль; найбільшу кількість найшвидших нокаутів (9 нокаутів менш, ніж за 1 хвилину); найшвидший нокаут на юнацьких олімпійських іграх (8 секунд). Також займає 3-е місце за кількістю перемог в боях за титул об'єднаного чемпіона у важкій вазі.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *