“Люблять більше плоского преса”: Частини чоловічого тіла, які найбільше подобаються жінкам

Деякі чоловіки стверджують, що жінки люблять худих чоловіків із вираженим пресом, однак є дані французького опитування серед дівчат різного віку про улюблені чоловічі частини тіла, і там інша інформація, інформує Ukr.Media.

Третє місце: Передпліччя

Плоский прес зайняв лише четверте місце. Третє місце, відразу після преса, займають передпліччя з венами, що проступають.

Передпліччя — відкрита зона, доступна жіночому погляду набагато частіше, ніж прес і будь-яка інша група м'язів. Жінкам подобаються вени, які виступають на руках чоловіків, вказавши на те, що саме це приковує їх погляд.

Якщо розглядати таку жіночу пристрасть з погляду еволюційної, можна припустити, що міцні руки з венами, що проступають, мали лише ті чоловіки, які активно полювали і використовували знаряддя праці, що відбивалося на їх передпліччях збільшенням м'язової маси і венозності.

Друге місце: Вилиці

Кутасте чоловіче обличчя, з вираженими вилицями, на кшталт Бреда Піта — другий призер жіночих симпатій.

Тут чоловіки та жінки мають схожі уподобання, оскільки опитування, проведене серед чоловіків, також показало, що вони високо цінують певні риси жіночих облич.

Генетики-еволюціоністи стверджують, що обличчя — це особливий генний зліпок, що дозволяє партнерам визначати спадковість і навіть здоров'я протилежної статі. Сучасні дослідження показують, що співвідношення висоти та ширини обличчя мають тісну кореляцію з рівнем статевих гормонів у чоловіків.

Тест індекс ширини та висоти обличчя — досить простий і точний, що складаються з вимірювань лицьового індексу та рівня вільного тестостерону.

Перше місце: Спина

Співвідношення стегон, талії та ширини спини — золотий призер жіночих симпатій.

Цікаво, що жінки частіше вибирають не тих чоловіків, чия спина широка сама по собі, а тих, чия спина ширша за талію і стегна.

Це ще один так званий маркер першої лінії. Поряд з лицьовим індексом співвідношення ширини спини до стегон і талії вказує на рівень статевих гормонів.

Цікаво, що цей параметр може варіюватися від сезону до сезону: позбавившись зайвого жиру на стегнах і талії, візуальна складова вийде на новий, привабливіший рівень.

Тут знову можна здивуватися проникливому жіночому погляду, тому що сучасні дослідження показують, що чоловіки, які позбулися зайвої ваги, значно підвищують свій тестостерон за рахунок зниження естрогену в організмі, а співвідношення ширини стегон і спини справді мають кореляцію з рівнем статевих гормонів.

Враховуйте і те, що всі ці ознаки — це первісні маркери успіху — запоруки того, що "самець" зможе видобути ресурси. Тобто, якщо у чоловіка вже є певні ресурси, перераховане вище відійде на другий план.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *