Модні футболки – всі тренди на літо 2023

Футболка вже давно перестала асоціюватися лише зі спортивним стилем. Її легко поєднують зі спідницями-олівцями, сукнями-сорочками, піджаками та ін. А дизайнери пропонують найрізноманітніші моделі. Якщо ви шукаєте гарні модні жіночі футболки, на сайті запропоновано різноманітні моделі трендових фасонів. Розглянемо, які ж футболки будуть в моді літом 2023 року.

Модні фасони футболок 2023

Модні футболки – всі тренди на літо 2023

Майже в кожній колекції знамениті дизайнери демонструють образи з футболками. При цьому вони визначають, які моделі будуть актуальними в новому сезоні. Експерти інтернет-магазину L’UREX зазначають, що літом 2023 року в моді базові білі футболки, моделі з написами, принтами та узорами. А серед актуальних фасонів можна виділити декілька найголовніших:

  • З підплічниками. Така модель гарно виглядає в елегантному образі і може легко замінити блузку. Вона має м’які підплічники, які роблять фігуру більш вираженою.
  • Поло. Не бійтеся в новому сезоні приміряти таку спортивну модель. Вона може бути довгою, вкороченою, в яскравих відтінках. Обирайте свій варіант.
  • Оверсайз футболки. На перший погляд здається, що такі моделі злегка великуваті на вас. При цьому вони допомагають створити легкий, невимушений образ. При поєднанні таких футболок з джинсами чи шортами варто передній край заправити.
  • Вкорочені футболки. Ці моделі стануть гарними варіантами для дівчат з ідеальною фігурою. Вони злегка відкривають животик та роблять образ яскравим. Носіть їх з джинсами чи шортами з високою посадкою.
  • Футболки-сукні. Вони відрізняються жіночністю та вишуканістю й прекрасно підходять на літній сезон. Дизайнери рекомендують звернути увагу на вироби з натуральної тканини, які виконані в одному тоні.
  • З написами. В новому сезоні дівчата можуть носити різноманітні фасони одягу. І гарним доповненням образу стане футболка з принтом, написами чи мінімалістичним малюнком. Вона допоможе виразити свою індивідуальність.
  • Асиметрія. Ще один актуальний тренд літа 2023 року. Приміряйте асиметричні футболки, які мають різні краї та виглядають оригінально.

З чим поєднувати модні літні футболки?

Модні футболки – всі тренди на літо 2023

Такий одяг є базовим, тому його можна поєднувати з різноманітним низом. Так, футболки в елегантному дизайні прекрасно виглядають з брюками, піджаками, спідницями.

Обираючи верх оверсайз чи з асиметрією, підберіть під нього легінси, джинси, стильні шорти. Один з країв футболки можна заправити, щоб виділити талію.

Спортивні футболки гарно виглядають з такими ж штанами чи джинсами. Ви також можете підбирати їх під легкі спідниці.

Вдало підібравши та поєднавши футболку з іншим одягом, ви створите яскравий та незвичайний образ.

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *