За добу енергетики ДТЕК повернули світло понад 10 населеним пунктам після обстрілів

Енергетики проводять роботи тільки після того, як дістануть дозвіл на виконання ремонтів від ДСНС і ЗСУ, підкреслили у ДТЕК
Фото: dtek-dem.com.ua

За добу енергетики ДТЕК повернули світло жителям понад 10 прифронтових населених пунктів Донецької та Дніпропетровської областей, які були без електрики через ворожі атаки. Про це йдеться в повідомленнях компанії.

Зокрема, 19 вересня ремонтні бригади ДТЕК з дозволу військових дісталися низки пошкоджень і відновили роботу обладнання. Завдяки цьому світло повністю чи частково повернули в 10 населених пунктів, а 1,9 тис. сімей – знову з електрикою.

Водночас південь Дніпропетровської області й надалі потерпає від ворожих атак, внаслідок чого регулярно зазнають пошкоджень електромережі, а жителі залишаються без світла. Там протягом доби енергетики повернули світло в оселі майже 4 тис. сімей.

Енергетики проводять роботи тільки після того, як дістають дозвіл на виконання ремонтів від ДСНС і ЗСУ, підкреслили у ДТЕК.

Упродовж минулого тижня енергетики ДТЕК Ріната Ахметова повернули світло в домівки понад 364 тис. сімей у 235 населених пунктах, які залишилися без електропостачання через обстріли.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *