“Сталевий фронт” передав п’ять пікапів “Привидам Києва”

Автомобілі вартістю 2,7 млн грн допоможуть українським військовим підвищити мобільність і оперативність на фронті, зазначили у “Сталевому фронті”
Фото: steelfront.scm.com.ua

Ініціатива “Сталевий фронт” Ріната Ахметова передала п’ять пікапів для військової частини А1789 – це 40-ва бригада тактичної авіації, яка має почесне найменування “Привиди Києва”. Загальна вартість нових машин – 2,7 млн грн, повідомили у пресслужбі ініціативи.

“Ми розуміємо, наскільки важлива мобільність для військових на передовій, тому прагнемо забезпечити їх найнеобхіднішим, – розповів керівник проєктного офісу “Метінвесту” Олександр Водовіз. – Ці пікапи покликані допомогти нашим захисникам залишатися оперативними, швидко пересуватися складними маршрутами, вчасно доставляти необхідне спорядження”.

Пікапи особливо ефективні для оперативного доправлення військових підрозділів у важкодоступні райони, зазначили у “Сталевому фронті”. Крім того, такі автомобілі дають змогу евакуювати поранених, швидко підвозити потрібне.

“Зважаючи на бойові умови, машини допомагають військовим зберігати важливий час і знижують ризики для особового складу. Ініціатива “Сталевий фронт” Ріната Ахметова була заснована з метою допомагати українським військовим, які захищають країну. У рамках проєкту на фронт уже передано сотні одиниць техніки, укриття, бронепластини й інше”, – додали у пресслужбі.

Фото: steelfront.scm.com.ua

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *