Мер Камʼянського Білоусов розповів про налагоджене в місті виробництво дронів і засобів РЕБ

Андрій Білоусов: Також передаємо на передову перший безпілотний автомобіль, який волонтери й фахівці виготовили на замовлення наших воїнів
Фото: Андрій Білоусов / Facebook

Військові Сил спеціальних операцій отримали від Кам’янського шість дронів різної потужності, систему РЕБ та інше обладнання. Про це у Facebook повідомив мер міста Андрій Білоусов. 

“У рамках співпраці громадських організацій “Бджола” і “Благодійний фонд “Ми з Кам’янського” в нашому місті налагоджено виробництво дронів і засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ). Сьогодні передали військовим із підрозділів Сил спеціальних операцій шість дронів різних типів потужностей, систему РЕБ та інше забезпечення”, – написав Білоусов.

Він додав, що також на передову передали перший безпілотний автомобіль, який волонтери й фахівці виготовили на замовлення військових.

“Це спеціалізований транспортний засіб на дистанційному керуванні. Він буде доставляти боєприпаси й інше оснащення військовим, допомагати виконувати бойові завдання. Об’єднуємося заради допомоги Збройним силам України!” – підсумував міський голова.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *