Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу. Після цього Маляр заявила, що не працює в Генштабі

Маляр два роки була заступницею міністра оборони України
Фото: Ганна Маляр / Telegram

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу.

“Останнім часом з’являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил України та її керівництва. Офіційно повідомляємо, що взаємодія з медіа, підготовка інформаційних повідомлень та їх поширення є в компетенції управління зв’язків із громадськістю ЗСУ. Планування та координацію комунікаційних заходів у ЗСУ забезпечує управління стратегічних комунікацій Генштабу”, – ідеться в пості.

Військові зазначили, що “питання комунікацій Збройних сил України узгоджуються виключно з наративами та комунікаційними планами Міністерства оборони і націлені на посилення обороноздатності України та здійснюються в інтересах виконання завдань ЗСУ”.

“Система комунікацій ЗСУ розбудовується та функціонує без залучення інших осіб, зокрема колишніх заступників міністра оборони України. Просимо не втягувати Збройні сили України у політичну боротьбу, послуговуватися лише офіційною інформацією, яка поширюється верифікованими каналами ЗСУ, та дотримуватися інформаційної гігієни”, – заявили в Генштабі.

Заяву Генштабу прокоментувала у Telegram колишня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

“Вірте офіційним джерелам. Усі, хто поширює фейк про те, що я нібито працюю в Генштабі, могли просто туди зателефонувати і спитати або направити запит. Але офіційна відповідь Генштабу не додасть переглядів, бо сенсації немає”, – написала вона.

Маляр зазначила, що займається роботою з німецькими та британськими кінематографістами.

Про те, що Маляр начебто “офіційно очолила комунікації Генштабу”, заявив 16 квітня у Telegram нардеп від “Європейської солідарності” Олексій Гончаренко.

Контекст

Маляр із серпня 2021-го обіймала посаду заступника міністра оборони України. Її звільнили 18 вересня 2023 року після зміни глави міністерства.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *