Фермер Охотний про Поворознюка: Як людина, яка каже, що “я крав у держави”, може бути патріотом?

Охотний зазначив, що Поворознюк співпрацював із регіоналами
Фото: Олександр Поворознюк / Facebook

Власник ФК “Інгулець” Олександр Поворознюк із Кіровоградської області хоче за рахунок військових потрапити у Верховну Раду. Таку думку в інтерв’ю засновнику видання “ГОРДОН” Дмитрові Гордону висловив фермер із села Братське в Кіровоградської області Микола Охотний, який має особисте господарство та обробляє землю в Петрівському районі.

“Яка б влада не мінялася, які б не приходили, він усе одно підлаштовувався під усіх. Найбільше він співпрацював із регіоналами. Повністю в нього було там взаєморозуміння з ними. Він розказував, які вони крепкі хазяйственники, “оце тільки отак треба – і все”. А зараз він просто ловить хайп, вводить в оману наших військових, на яких хоче, мабуть… На їхніх спинах заїхати у Верховну Раду і хоче стати депутатом, що йому не вдавалося”, – сказав він.

Читайте також Фермер Охотний: Я б хотів звернутися до земляків-петрівчан: не бійтеся, ідіть у поліцію, пишіть заяви. Усі гуртом ми зможемо зробити так, що Поворознюк буде сидіти в тюрмі, а не у Верховній Раді 16:10, 03.11.2023 Публікації

Фермер нагадав, що Поворознюк кілька разів балотувався в народні депутати, і “в нього все не получалося”.

“Зараз він, мабуть, побачив і думає: “Зараз я пройду. Буду “допомагати” солдатам, якісь подачки давати, буду обманювати їх, щоб вони, там, за мене піднімали руку, голосували, щоб я проліз у Верховну Раду нарешті”. Він стільки разів намагався… У нас тут усі знають, хто він такий. Його місце у в’язниці, Дмитре. Його місце у в’язниці. Ніякий він не патріот. Я вам скажу словами нашого великого патріота В’ячеслава Чорновола, який сказав: “Злочинець не може бути патріотом”. Як людина, яка каже, що “я крав у держави”, може бути патріотом? Який же він патріот тієї держави, у якої він крав? І не тільки в держави”, – вважає Охотний.

Відео: В гостях у Гордона / YouTube Контекст

Поворознюк – власник зареєстрованої в Кіровоградській області агрофірми “П’ятихатська”. Як повідомила “Економічна правда”, фірмі належить 20 тис. га землі. В інтерв’ю виданню Поворознюк розповів, що доходи групи його компаній становлять “кілька сотень мільйонів [гривень на рік]”. Бізнесмен повідомив, що в нього чотири судимості. На своєму YouTube-каналі у травні 2021 року Поворознюк заявив, що “свій капітал сколотив сам”. “Хоча я вам скажу чесно, що ці руки дуже багато крали. Я відверто про це кажу. Але я ніколи не крав у людей, тільки в держави”, – сказав він.

Поворознюка занесено до бази сайта “Миротворець”. У його картці вказано, що він “мародер і злодій” і що він робив “усвідомлені дії, спрямовані на пограбування України”.

Гордон записав кілька інтерв’ю зі знайомими й односельцями Поворознюка, які розповідали про його злочинні дії в Кіровоградській області. Зокрема, Гордон докладно розповів історію загибелі 2014 року опонента Поворознюка – фермера Івана Великого. Замовників убивства досі не встановлено, але житель Петрового Михайло Никифоров, у якого, за його словами, стріляв Поворознюк, в інтерв’ю Гордону сказав, що впевнений “на 99%”, що до вбивства Великого причетний Поворознюк.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *