Бадоєв: Тричі батькові забороняли на мамі одружуватися. Він їхав-приїжджав, поки батько йому не сказав: “Ти чахнеш, сину. Все, їдь уже до неї”

Бадоєв розповів, що його батько із РФ, а мати – українка
Фото: Сергій Крилатов / Gordonua.com

В інтерв’ю засновнику видання “ГОРДОН” Дмитрові Гордону український режисер, кліпмейкер і продюсер Алан Бадоєв відповів на запитання, як його родина опинилася в Горлівці Донецької області після його народження в Беслані (Росія, Північна Осетія) і чим займалися його батьки.

“От ця таємниця – вона покрита просто такою кількістю всіляких міфів… Тому що у мами своя історія, у тата своя історія. Тато і м’ясником працював, і в шахті працював. Потім – м’ясником. Потім почав розуміти, що м’ясником – ринок. Значить, потрібно робити бізнес. Отже, перші кооперативи”, – сказав Бадоєв.

Його мати, за його словами, “допрацювалася до завунівермагу”.

“Вона така жінка була: по-радянському розкішна, з кришталем, як то кажуть. Багато кришталю було вдома. А тато був такий м’ясничок, як мама завжди казала: у підстрелених джинсах і білій майці, але накачаний і вусатий. Сексі, напевно, тато був. Але от так вони зійшлися”, – описав своїх батьків продюсер.

Читайте також Бадоєв: Мені соромно сказати сьогодні, що я справді жив у країні рожевих поні, був за мир у всьому світі 12:18, 28.03.2024 Публікації

За його словами, зійшлися вони не одразу.

“Я знаю, що тата мого… Тричі йому забороняли на мамі одружуватися. Він дуже слухняний син: в Осетії по-іншому неможливо. Він повертався, потім знову приїжджав. Їхав-приїжджав, поки батько йому в якийсь момент не сказав …Тато щось на городі робив, допомагав йому: “Ти чахнеш, сину. Все, їдь уже до неї”. От так все сталося”, – наголосив Бадоєв.

Він зазначив, що “всі потім родини були щасливими”.

“Маму всі любили. Мама приїхала одного разу в Осетію в розкішному сарафані – її переодягли негайно. Але всі шалено любили. Мама – дуже непокірлива, прекрасна українська жінка”, – розповів Бадоєв.

Відео: В гостях у Гордона / YouTube Контекст

Бадоєв народився 1981 року в Беслані (Північна Осетія). У дитинстві переїхав із сім’єю до України, виріс у Горлівці Донецької області. Закінчив факультет кіно й телебачення Київського національного університету культури і мистецтв. Під час навчання почав знімати документальні та короткометражні фільми, а також музичні кліпи.

На сьогодні Бадоєв зняв приблизно 600 кліпів, працював з відомими українськими і російськими артистами: Софією Ротару, Аллою Пугачовою, Іриною Білик, Наталією Могилевською, Тіною Кароль, Андрієм Данилком, Світланою Лободою, Гайтаною, Віталієм Козловським, Вірою Брежневою, Валерієм Меладзе та іншими.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *