“Зробіть процес схуднення набагато ефективнішим”: Проста вправа, яка допоможе вам позбутися зайвих кілограмів

Зайва вага — це комплексна проблема, яку необхідно вирішувати на рівні голови та тіла, інформує Ukr.Media.

Що це означає? Тільки те, що не уклавши зі своїм організмом добровільну угоду про співпрацю і не заручившись його підтримкою, ми ризикуємо даремно витратити свій час та зусилля.

Так, ви абсолютно правильно зрозуміли — поки наше тіло не сприятиме нашому бажанню позбавитися зайвих кілограмів, ми точно не зможемо отримати той результат, якого прагнемо всім серцем.

Щобільше, будь-який прогрес, досягнутий завдяки титанічним зусиллям, суворим дієтам і багатогодинним походам у спортзал, на жаль, миттєво розчиниться, як тільки ми повернемося у звичне русло.

І це ще одна вагома причина провести якісну підготовку перед тим, як зробити перші кроки до схуднення.

Так, перший крок до стрункої фігури — це тонкі налаштування нашої психосоматики та активація в нашому тілі програми порятунку від зайвого жиру!

Не знаєте, як це правильно зробити? Сьогодні ми поділимося з вами ефективною вправою, яка навчить вас легкому способу заручитися підтримкою свого організму, щоб зробити процес схуднення набагато ефективнішим!

Для її виконання вам потрібно знайти тихе і відокремлене місце, де ніхто не турбуватиме вас протягом 10-15 хвилин.

Тепер сядьте у зручній позі, заплющить очі і зробіть кілька глибоких вдихів з повільним видихом для того, щоб прийти в стан максимального спокою.

Далі просто поставте собі одне запитання: «Як я почуваюся, коли я струнка і красива?». Ваше завдання полягає в тому, щоб максимально поринути в той стан, який ви відчуватимете в тілі з ідеальними пропорціями.

Чому так важливо? Все дуже просто:

▪️ По-перше, так ви зможете створити для себе мету, до якої зможете прагнути, тим самим отримавши додаткову мотивацію та запас сил.

▪️ По-друге, це допоможе зорієнтувати нашу підсвідомість на кінцевий результат, який ми визначили для себе як стан настрою! А значить, ця мета буде обов'язково досягнута, якщо ми періодично згадуватимемо цей стан у момент, коли будемо близькі до зриву або страждатимемо від поганого настрою через брак вуглеводів.

Але це ще не все! Друга частина вправи полягає в тому, щоб після відчуття себе в тій формі, в якій ми прагнемо бути, попросити свого тіла допомоги та підтримки у здійсненні наших планів.

Просто спробуйте знайти потрібні слова і буквально скажіть своєму організму, що ви його любите та бажаєте йому тільки здоров'я та добра. Поясніть своєму тілу, що ви щиро хочете, щоб воно жило довго та щасливо. І саме тому ви дуже розраховуєте на те, що воно допоможе вам вирішити це завдання, адже без його підтримки вам точно не впоратися!

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *