WBO відзначила призера Олімпійських ігор Дениса Берінчика, який активно включився у боротьбу проти російських загарбників

WBO пишається чемпіоном з України / Фото: Колаж: Сьогодні

З початку військової агресії Росії багато українських боксерів вступили до лав ЗСУ та тероборони. Серед них був володар поясу інтерконтинентального чемпіона WBO у легкій вазі Денис Берінчик.

Срібний призер Олімпійських ігор активно допомагає ЗСУ та постраждалим від російської агресії. Така патріотична позиція українського боксера не залишилася поза увагою WBO.

На своїй офіційній сторінці в Instagram організація опублікувала фото Берінчика у військовій формі та підтримала українця та весь народ нашої країни у боротьбі з агресором.

Деокупація півдня країни – як українські військові відвойовують території

Заборона на пересування країною для військовозобов'язаних – всі деталі

Ракетні удари по мирних українськиих містах – липень 2022

Ядерний тероризм Росії

"Нехай благословить Бог хоробрих українців, особливо нашого інтернаціонального чемпіона Берінчика, який нещодавно записався у добровольці, щоб допомогти у захисті своєї країни. Бажаємо всім миру та процвітання", – йдеться у повідомленні WBO.

У коментарі до публікації Берінчик відреагував на слова підтримки з боку Всесвітньої боксерської організації.

Раніше ми повідомляли, що Денису Берінчику доведеться на якийсь час перервати службу в теробороні. Чемпіон WBO International 22 жовтня проведе бій з володарем титулу Європейського боксерського союзу (EBU) Іваном Менді з Франції.

Источник: www.segodnya.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *