Ромео Бекхем забив за Інтер Майамі третій гол у ворота Орландо Сіті та приніс упевнену перемогу команді батька

Бекхем може пишатися грою сина / Фото: Колаж: Сьогодні

В кінці січня Ромео Бекхем дебютував за Інтер Майамі. Клуб, який належить його батькові. А тепер 19-річний півзахисник порадував батька дебютним голом.

Сталося це у матчі Інтер Майамі – Орландо Сіті. На 84-й хвилині Ромео забив гарний гол зі штрафного та встановив остаточний рахунок зустрічі – 3:1.

19-річний Ромео Beckham скинув свій перший результат річки для Inter Miami II on beautiful free kick pic.twitter.com/KIWsy2JBUv

– ESPN FC (@ESPNFC) July 11, 2022

Девід Бекхем – один із найвідоміших англійських футболістів сучасності. Він виступав за Манчестер Юнайтед, Реал, Мілан, ПСЖ. Зіграв понад сотню матчів за збірну Англії. Включений до списку 100 великих британців. Його фішкою були удари зі штрафного.

Деокупація півдня країни – як українські військові відвойовують території

Заборона на пересування країною для військовозобов'язаних – всі деталі

Ракетні удари по мирних українськиих містах – липень 2022

Ядерний тероризм Росії

Футбольний клуб Інтер Майамі було створено у 2018 році. Він належить групі інвесторів "Майамі Бекхем Юнайтед", яку очолює Девід Бекхем.

Девід Бекхем спостерігає за грою Ромео

Зазначимо, що у вересні 2021 року Бекхем-молодший приєднався до клубу Форт Лодердейл – резервістів Інтер Майамі. Ромео виступає на позиції правого вінгера. Авторитетний портал Transfermarkt оцінив футболіста у 50 тисяч євро.

Ромео Бекхем з минулого року грає у структурі батька

Источник: www.segodnya.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *