Легенда світового боксу та мер Києва Віталій Кличко відповів на запитання, чи готовий він вдарити кремлівського маніяка під час зустрічі

Віталій Кличко готовий зупинити Путіна / Фото: Колаж: Сьогодні

Агресія путінської Росії проти України шокує весь цивілізований світ масштабами злочинів проти мирного населення. Найголовніше питання сьогодні – як зупинити бункерного старця.

Ексчемпіон світу в надважкій вазі Віталій Кличко розповів, чи вдарив би він Володимира Путіна під час зустрічі. До речі, нещодавно Леннокс Льюїс висловив слова підтримки нашому легендарному боксеру.

"Я можу сказати одне: я дуже часто отримував такі питання від журналістів. Якби кулаками, фізичною силою вирішувалися питання в позитивному сенсі, я б, напевно, постирав би кулаки до ліктів. Якби це зупинило все це кровопролиття, то відповідь очевидна.

На питання "Як довго це триватиме?", на превеликий жаль, ми не можемо відповісти. Хоча відповідь очевидна, зважаючи на поведінку Росії. Путін та Росія поважають сильних. Будемо сильними, захищатимемо країну, показуватимемо свою волю – відстануть. На слабких, на превеликий жаль, не зважають", – сказав Віталій Кличко в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Деокупація півдня країни – як українські військові відвойовують території

Заборона на пересування країною для військовозобов'язаних – всі деталі

Ракетні удари по мирних українськиих містах – липень 2022

Ядерний тероризм Росії

Раніше Віталій Кличко розповів, що зробить його брат Володимир, якщо хоч один російський боксер вийде на ринг із прапором країни-агресора.

До слів Володимира Кличка у боксерському світі прислухаються / Фото: Reuters, Колаж: Сьогодні

Источник: www.segodnya.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *