Команда Мірчі Луческу зуміла мінімально здолати Сьон у рамках підготовки до старту у кваліфікації Ліги чемпіонів

Динамо перемагає на зборах Сьон

Сьогодні київське Динамо провело свій третій благодійний матч у рамках швейцарського туру. Після нічиєї з Івердоном та поразки від Лозанни суперником колективу Луческу став Сьон, сьома команда чемпіонату за підсумками минулого сезону

Попри більш класного суперника, Динамо все ж таки змогло здобути перемогу. На 35-й хвилині українці розіграли гарну комбінацію в пас, після якої Волошин прострілив на Ваната.

Владислав не промахнувся майже по порожніх воротах. Кияни мали ще шанси розвинути свій успіх, але зрештою задовольнилися мінімальною перемогою. Наступним суперником Динамо на зборах у Швейцарії стане Янг Бойз.

Окупанти вдарили по багатоповерховому будинку та базах відпочинку на Одещині

Трагедія у Кременчуці – рашисти вдарили по торговому центру

Саміт НАТО у Мадриді

Читайте також: Луческу знову завів пісню про добрих росіян

Нагадаємо, що для "біло-синіх" команда з Берна викликає не найприємніші спогади. Саме від "жовто-чорних" Динамо вилетіло у кваліфікації Ліги чемпіонів п'ять років тому (3:1 удома та 0:2 у гостях).

Тепер же Янг Бойз допомагатиме "Динамо" готуватися до нового відбору ЛЧ. У другому кваліфікаційному раунді підопічні Луческу поміряються силами з Фенербахче. Поєдинки відбудуться 20 та 27 липня.

Источник: www.segodnya.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *