За день енергетики ДТЕК повернули світло для 14,5 тис. сімей після обстрілів

Минулого тижня енергетики ДТЕК Ріната Ахметова повернули світло в домівки понад 364 тисяч сімей
Фото: dtek.com

20 вересня енергетики ДТЕК змогли відновити світло для 14,5 тис. родин Донецької і Дніпропетровської областей. Про це йдеться в повідомленнях ДТЕК.  

Зокрема, 20 вересня ремонтні бригади ДТЕК із дозволу військових дісталися низки пошкоджень і відновили роботу обладнання у 14 населених пунктах Донецької області. Завдяки цьому світло повернули у 8,5 тисяч сімей.

Ще для понад 6 тисяч родин відновили електрику у Дніпропетровської області, яка і далі зазнає щоденних ворожих атак. Світло повернули у 23 населених пункти області, що були повністю або частково знеструмлені обстрілами напередодні.

У деяких населених пунктах, наближених до окупованих територій і зони бойових дій, енергетики ДТЕК повертали світло вже десятки разів и дали це роблять попри небезпеку й обстріли, зазначили в компанії.

“Енергетики ДТЕК роблять усе можливе, щоб максимально швидко усувати пошкодження. Вони приступають до робіт одразу щойно отримують дозвіл і доступ до місця пошкодження від ЗСУ і ДСНС”, – заявили в ДТЕК.

Минулого тижня енергетики ДТЕК Ріната Ахметова повернули світло в домівки понад 364 тисяч сімей у 235 населених пунктах, що залишилися без електропостачання через обстріли.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *