У травні енергетики повернули світло 243 тис. сімей, які залишилися без електрики через обстріли – ДТЕК

Протягом перших чотирьох місяців 2024 року енергетики ДТЕК Ріната Ахметова відновили електропостачання для 2,2 млн сімей
Фото: dtek.com

Упродовж травня енергетики ДТЕК повернули електропостачання до осель понад 243 тис. сімей, постраждалих від обстрілів у Дніпропетровській, Одеській, Донецькій і Київській областях. Про це повідомляє компанія на своєму сайті.

Минулого місяця обстріли енергетичної інфраструктури тривали. Особливо це стосується Донецької області, де точаться активні бойові дії й де енергетикам вдалося за травень відновити світло в оселях 166,7 тис. сімей. Також пошкоджень зазнали мережі у Дніпропетровській області, де за місяць вдалося повернути електропостачання 73,5 тис. сімей.

Окрім того, у травні енергетики ДТЕК відновили світло для 2,2 тис. сімей Одеської області, домівки яких було знеструмлено внаслідок чергових ворожих атак. Не припиняються й атаки на Київську область, де за останній місяць енергетикам довелося відновлювати електропостачання для понад 1 тис. сімей, додали у ДТЕК.

“Енергетики всієї країни спільними зусиллями продовжують забезпечувати українців електроенергією. Наша задача – максимально, наскільки можливо в умовах регулярних обстрілів, забезпечити людей та критичну інфраструктуру світлом. За майже два роки повномасштабної війни ми повернули світло вже для 12,4 млн родин на Київщині, Одещині, Дніпропетровщині, Донеччині та в столиці”, – зазначив генеральний директор “ДТЕК Мережі” Олександр Фоменко.

Упродовж перших чотирьох місяців 2024 року енергетики ДТЕК Ріната Ахметова відновили електропостачання для 2,2 млн сімей що залишилися без електроенергії через ворожі обстріли.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *