Віталій Кличко: Мій брат Володимир привіз допомогу захисникам у Донецькій області – броньовик, дрони, системи РЕБ

18-й бригаді Армійської авіації Володимир Кличко передав броньовик Cobra
Фото: Віталій Кличко / Facebook

Володимир Кличко відвіз трьом бригадам на донецький напрямок допомогу, залучену за позабюджетні кошти. Про це повідомив у своєму Telegram мер Києва Віталій Кличко.

“Допомогу бійцям на Донецький напрямок фронту відвіз мій брат Володимир. Найнеобхідніше оснащення в якості благодійної допомоги (придбане за небюджетні кошти). Зокрема, 18-й бригаді Армійської авіації, яка захищала Київ, а сьогодні виконує завдання по всій лінії фронту, передав броньовик Cobra, вартість якого $250 тис. Бійці просили про таке авто – воно допомагає пілотам у наведенні на цілі”, – повідомив Віталій Кличко.

Також Володимир Кличко відвідав 28-му окрему механізовану бригаду імені Лицарів Зимового Походу й 72-гу окрему механізовану бригаду імені Чорних Запорожців, бійці якої і далі стримують ворога на вугледарському напрямку. Привіз бійцям кожної із цих бригад по 100 10-дюймових FPV-дронів, два БпЛА Mavic 3Т і систему РЕБ.

“Допомагаємо нашим захисникам і, залучаючи допомогу, і виділяючи кошти на обладнання військовим із бюджету громади столиці”, – наголосив Віталій Кличко.

Контекст

Віталій Кличко серед іншої допомоги війську привіз від громади столиці чотирьом бригадам у Донецькій області та на Куп’янському напрямку 550 дронів Mavic 3Т, системи РЕБ й антидронові рушниці.

Від початку 2024 року Київ виділив зі свого бюджету на підтримку сил оборони вже понад 8,6 млрд грн.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *