Виделка в мошонку, цькування, Росія в ямі, еміграція, Смольянінов, Земфіра, Шевчук. Інтерв’ю Полторацького з актором Бєлим. Відео

Бєлий: 24 лютого 2022 року я зрозумів, що країна Росія більше не існує в моєму житті
Фото: Анатолий Белый / Facebook

На YouTube-каналі “В гостях у Гордона” вийшло інтерв’ю українського актора й режисера Віктора Полторацького з російсько-ізраїльським актором Анатолієм Бєлим, який живе в Ізраїлі.

Під час інтерв’ю Бєлий говорив про:

  • зв’язок з Україною;
  • те, чому зайняв антивоєнну позицію після нападу Росії на Україну й вирішив покинути Росію;
  • цькування в Росії;
  • еміграцію в Ізраїль;
  • те, чому ніколи більше не повернеться в Росію, “навіть якщо там станеться щось неймовірне”;
  • війну Ізраїлю й ХАМАС і життя під обстрілами;
  • стосунки з колишніми колегами;
  • колег, які теж виступили проти російської агресії, зокрема, про Артура Смольянінова;
  • російських музикантів, які підтримали війну, і про тих, хто не підтримав, зокрема, про Юрія Шевчука і Земфіру.

“Я тобі скажу: для мене гроші – це не головне, і я зараз не кривлю душею, не кокетую. Але річ у тім, що я дійсно більше не міг жити в цій “благополучній” Росії і зрозумів, що більше не зможу жити ніколи після того, що сталося. Після того, як країна перетворилася на агресора, а згодом я бачу, як перемагає диктаторський режим, як він насаджує жителів Росії на свою палю, просто випалює все живе і залишає якесь щось… Навіть не зрозумію, як це назвати. Країна перебуває в якійсь жахливій ямі, у темряві. Я просто фізично не можу там жити… 24 лютого [2022 року] я зрозумів, що країна Росія більше не існує в моєму житті”, – сказав під час інтерв’ю Бєлий.

Анатолій Бєлий (справжнє прізвище – Вайсман) народився 1972 року в Україні (у селищі Брацлав Вінницької області), але в дитинстві із сім’єю переїхав у Тольятті (Росія). Навчався в Куйбишевському авіаційному інституті й Вищому театральному училищі імені Михайла Щепкіна.

У 1998–2003 роках був актором Театру імені Станіславського, у 2003–2022 роках – актором Московського художнього театру імені А.П. Чехова. Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну звільнився із МХТ і переїхав із сім’єю до Ізраїлю.

Відео: В гостях у Гордона / YouTube

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *