Гурт Imagine Dragons став амбасадором платформи United24

Американський гурт Imagine Dragons став послом національного бренда України – платформи United24. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив 23 липня у своєму Tеlegram-каналі.

“Легендарні Imagine Dragons стали амбасадорами платформи United24. Гурт просуватиме напрям медичної допомоги, – ідеться в публікації. – У 2018 році ви вперше відвідали нашу країну. У 2022-му продовжуєте робити максимум, щоб голос України звучав у всьому світі”.

Музиканти допоможуть зібрати гроші на швидкі допомоги.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Цю саму інформацію опубліковано в Instagram Stories колективу.

Контекст:

Після нападу РФ на Україну Imagine Dragons скасували свої концерти в Росії. Гурт брав участь у благодійному концерті на підтримку України Save Ukraine.

На початку червня під час концерту у Празі (Чехія) Рейнольдс підняв на сцені український прапор, а 30 червня на фестивалі у Польщі присвятив пісню українцям, засудивши російську агресію.

United24 – загальна назва глобальної ініціативи для підтримки України, зокрема для збирання коштів на допомогу українській армії, цивільним і відновлення українських міст. Гроші надходять на рахунки Національного банку України, потім їх спрямовують профільним міністерствам. Про запуск глобальної платформи United24 президент Володимир Зеленський оголосив 5 травня. В Офісі президента наголосили, що завдання United24 – стати головним вікном для збирання благодійних пожертвувань.

Першим амбасадором платформи став колишній український футболіст та колишній головний тренер національної збірної з футболу Андрій Шевченко, другою амбасадоркою стала тенісистка Еліна Світоліна.

На початку липня до проєкту приєднався американський актор Лієв Шнайбер.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *