Часодії Часовий ключ — книга, після якої читання стане улюбленим заняттям

Ви на порозі величного відкриття, перебуваєте за крок до цінної знахідки, яка змінить ваші погляди, світосприймання, вплине на естетичний смак, навчить мріяти, вільно фантазувати й змусить переоцінити все, що було доти… Література як один з різновидів мистецтва дарує кожному своєму поціновувачу щедрі дари: здатність логічно мислити й аналізувати інформацію, робить обізнаними, та разом із тим вчить мріяти, фантазувати, подумки сягати найвіддаленіших куточків та наділяє незчисленними суперсилами! Як відчинити двері й почати торгувати шлях, сповнений численних пригод, таємниць і непередбачуваностей? Потрібно лише купити Часодії Часовий ключ українською мовою на сайті харківського видавництва «Школа» — світ часодіїв полонить вашу увагу вже з перших сторінок.

Часодії Часовий ключ — книга, після якої читання стане улюбленим заняттям

Тут ви можете зібрати повну колекцію фентезі-книжок, адже окрім пригод у часодійному світі в асортименті представлені світові бестселери, коло шанувальників яких в Україні теж невпинно зростає:

  1. серії «Чароділ», «Лунастри», книга «Королева часу» Наталії Щерби;
  2. трилогії «Timeless», «Зільбер», книга «Замок у хмарах» німецької письменниці Керстін Ґір;
  3. фентезі-цикл «Дарителі» Катерини Соболь.

Щоб гарно провести вільний час від навчання у школі або після роботи й сповна насолодитися відпочинком, доберіть літературу улюбленого жанру та пориньте в читання. Купити ці та інші видання зручно в інтернет-магазині Видавничого дому «Школа»: ціна на книги може варіюватися відповідно до відсотка вашої персональної знижки або тимчасових акцій.

Магія часу у ваших руках

Видання Часодії Часовий ключ Наталія Щерба: чому ця історія має тисячі фанатів серед книголюбів з різних країн? Окрім динамічного сюжету, цікавих авторських рішень, інтриги, яка зберігатиметься до кінця, відвертих діалогів, роздумів персонажів, опису їхніх стосунків, цикл зачарує вас:

  • небаченими краєвидами, розкішними замками з детальними описами кімнат і того, що всередині;
  • надможливостями героїв;
  • шифрами часового імені, часовими флерами, пророцтвами Гільдії віщунів;
  • фантастичними тваринами й всілякими істотами та ін.

Часодії Часовий ключ почне знайомити вас із Василиною, її дивакуватим батьком Нортоном-старшим і родинними таємницями, а остання книга «Часова битва» максимально відповість на питання, накопичені протягом читання. Шукайте книги Наталії Щерби кожну окремо або всі частини відразу в подарунковому комплекті також у торговельних представників видавництва «Школа» у своєму місті, перелік можна подивитися на сайті у розділі Торговельні представники.

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *