ДТЕК виконав основні роботи з підготовки електромереж Дніпропетровської області до проходження зими

Андрій Терещук: Загальний обсяг інвестицій уже становить 902 млн грн
Фото: dtek.com

Основні етапи підготовки електромереж Дніпропетровської області до зими завершено – ДТЕК. Компанія завершила основні етапи підготовки електричних мереж регіону до проходження опалювального сезону. Про це повідомив генеральний директор “ДТЕК Дніпровські електромережі” Андрій Терещук під час пресбрифінгу.

Зазначено, що компанія вживає всіх потрібних заходів для забезпечення надійного електропостачання регіону в зимовий період.

“Напередодні опалювального сезону “ДТЕК Дніпровські електромережі” продовжує інвестувати у стійкість мереж і розвивати їх. Зокрема, загальний обсяг інвестицій уже становить 902 млн грн. Окрім того, ми створили резервний аварійний запас і сформували 250 бригад, які готові працювати 24/7 для відновлення електропостачання після аварій. Ми робимо все можливе, аби максимально захистити наші ключові об’єкти”, – зазначив Терещук.

Він наголосив, що до кінця року планують оновити ще 58 енергооб’єктів, відремонтувати 286 км ліній і розчистити 784 км ліній від чагарників. Це важливо для того, щоб під час зимових заметілей гілки не пошкоджували ліній електропередавання і не виникали аварії, додав керівник.

Терещук наголосив, що компанія ще влітку оновила систему інформування про графіки вимкнень електроенергії, щоб жителі області могли планувати свій день. Система сповіщень дає змогу бачити чіткий графік на наступний день без світло-сірої зони. Перевірити його можна через чат-боти у Viber і Telegram, а також на сайті компанії.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *