У Києві відбувся благодійний спортфест DYKA GONKA. Збирали 15 млн грн на FPV-дрони і системи РЕБ

Учасників спортфесту привітав мер Києва
Фото: Віталій Кличко / Telegram

У столиці відбувся благодійний спортфест DYKA GONKA на підтримку 15 бригад ЗСУ. Учасників заходу привітав мер Києва Віталій Кличко. Про це повідомляють “Суспільне Київ” і мер столиці у своєму Telegram-каналі.

“На столичному Гідропарку зібралися кияни, гості й головні учасники “Дикої гонки” – захисники України. На забіг приїхали прямо з передової”, – пише “Суспільне Київ”.

Як розповіли кореспондентці “Суспільного “організатори заходу, “Дика гонка” – це поєднання бігу з перешкодами. Люди повзли, стрибали, пробиралися карколомним маршрутом. Загалом подолали 20 перешкод і 5 км. Проходили естафети не лише військові, а й цивільні.

Учасників спортфесту привітав мер Києва.

“Привітав учасників благодійного спортфесту DYKA GONKA, що відбувся у столиці на підтримку найкращих 15 військових бригад ЗСУ. Подякував учасникам, військовим – представникам бригад ЗСУ, за їхній професіоналізм, силу волі та героїзм у захисті нашої держави. Із честю і вдячністю прийняв у подарунок шеврони всіх бригад, військові яких брали участь у фесті”, – сказав Кличко.

Мета “Дикої гонки” – зібрати 15 млн грн на FPV-дрони і системи РЕБ для захисників України.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *