Кличко: З початку року громада Києва передала захисникам допомоги на 8,6 млрд грн

Віталій Кличко: Громада столиці й далі підтримує наших захисників
Фото: Віталій Кличко / Telegram

Столиця цьогоріч уже виділила на допомогу захисникам 8,6 млрд грн. На ці кошти придбали, зокрема, понад 12 тис. безпілотників, більше ніж 100 автомобілів та інше спорядження. Про це повідомив у Facebook мер Києва Віталій Кличко.

“Громада столиці продовжує підтримувати наших захисників. Цього року Київ уже виділив на допомогу військовим 8,6 млрд грн (за минулий рік – 7,5 млрд грн). Від громади Києва у 2024-му на фронт вирушили: понад 12 тис. БПЛА різних типів – Mavic, Mavic 3T, FPV-дронів. Відправили й понад 100 нових автівок. Передає столиця також системи РЕБ, засоби зв’язку, інше необхідне спорядження”, – заявив Кличко.

Він зазначив, що тільки у вересні – жовтні військові отримали від киян понад 2 тис. БПЛА. Також столиця залучає й позабюджетну допомогу, наголосив мер.

“Понад 2,5 тис. БПЛА різних типів, спорядження, броньовані автомобілі “Кобра” спрямували на фронт у якості благодійної допомоги (придбали не за бюджетні кошти). Допомагаємо нашим захисникам разом!” – наголосив міський голова столиці.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *