“Ви ніколи так не робили”: Як черпати потужну енергію та життєві сили прямо у себе з-під ніг

Більшість людей навіть не здогадуються, що можуть отримувати найсильніший заряд позитивної енергії щодня, абсолютно безкоштовно, просто якщо будуть ходити по-іншому, особливим чином, інформує Ukr.Media.

Який найбільший страх з усіх стихійних лих, з точки зору травмуючих подій, для людини? Це не пожежі й не повені. І навіть не урагани та цунамі. Це землетруси. Знаєте, чому? Тому що земля є для людини найголовнішою психологічною та енергетичною опорою.

На великий жаль, багато хто з нас зовсім не надає жодного значення енергетичному зв'язку людини із землею і навіть не здогадується, який потужний ресурс у цьому зв'язку приховується.

Сьогодні розповімо вам про спеціальну техніку пересування в просторі, яка посилює наш контакт із землею і допомагає нам використовувати ресурс планети для посилення нашої особистості. І, звичайно ж, для притягнення потужної енергії землі та свіжих чудодійних життєвих сил.

Перейдемо одразу до вправи.

Пройдіться, як ви зазвичай ходите, думаючи про щось своє. Прямо зараз. Відкладіть убік цю публікацію і зробіть 5-10 кроків. Зробили? А тепер пройдіться, повністю сконцентрувавшись на ваших ногах, ступнях, гомілках і стопах, повністю зосередьтеся на кожному русі та кроці. Не поспішайте і рухайтеся повільніше, ніж зазвичай. Також зробіть 5-10 кроків.

Відчули різницю? Ваші ноги почали рухатися по-іншому. Можливо, більш невпевнено, можливо, більш незграбно. Щось точно сталося. Насправді, в цей момент ви вперше почали наповнюватися енергією планети, наче батарейка, яка 50 років лежала в коморі.

Енергія планети і землі вперше в житті почала надходити у ваш організм. Але далі ніг вона не піднялася. Наповнила тільки половину вашого тіла. Давайте тепер піднімемо її вище. Давайте наповнимо весь ваш організм цією дивовижною, потужною енергією.

Відкладіть публікацію ще раз і пройдіться, одночасно думаючи про своє і зосереджуючи увагу на своїх ногах і стопах. Як ви рухаєтеся, як ставите ноги, як крокуєте, що відчуваєте.

Під час руху більше не відлітайте тільки у свої думки. Постійно концентруйтеся на ногах і ходьбі. Думаючи про своє, паралельно привчіть себе відчувати опору в ногах. Ходіть так постійно.

Так ви будете отримувати дуже потужний природний ресурс, який даватиме вам не тільки найсильніший енергетичний заряд, але й впевненість у собі. Ви автоматично будете отримувати не тільки доступ до свіжих життєвих сил, але й до нових думок і рішень. Будете прокачувати й посилювати ваше здоров'я, розум та емоційний інтелект.

Ви станете більш впевненими і стриманими. Ваші мисленнєві процеси стануть більш чистими і більш точними. Навіть якщо ви не ходите, а сидите, відчуваючи, як ваші ноги впираються в підлогу або диван, ви все одно можете відчути контакт із землею. Можете більше не відлітати повністю в думки, не відриватися від землі, а постійно отримувати її потужний енергетичний ресурс.

Привчіть себе ходити і відчувати зв'язок із землею подібним чином, і ваше життя вже найближчим часом дивовижним чином зміниться на краще. У просунутій психології це називається заземлення. На жаль, про це практично ніхто не знає. Але тепер знаєте ви.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *