За день енергетики повернули світло майже 32 тис. сімей після ворожих атак – ДТЕК

Минулого тижня ДТЕК повернув світло 47,5 тис. сімей у 80 населених пунктах
Фото: ДТЕК – офіційний канал / Telegram

21 жовтня енергетики ДТЕК повернули світло майже 31,6 тис. сімей у Донецькій і Дніпропетровській областях, які були без електрики через обстріли. Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК.

Черговий ворожий обстріл залишив без світла жителів шести населених пунктів у Нікопольському районі Дніпропетровської області. Сім бригад енергетиків розпочали роботи одразу після дозволу від військових і працювали до пізньої ночі. Зараз усі 24 тис. домівок, які були знеструмлені через обстріл, заживлено.

У Донецькій області, яка також залишається ареною найактивніших бойових дій, постійні обстріли й далі руйнують мирні міста й села, зокрема енергоінфраструктуру, додали в компанії. Незважаючи на всі безпекові виклики, енергетикам ДТЕК удалося за вчора повернути світло в 7,5 тис. домівок.

У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, енергетики ДТЕК повертали світло вже десятки разів і далі це роблять, попри небезпеку й обстріли, зазначили енергетики.

Минулого тижня ДТЕК Ріната Ахметова повернув світло 47,5 тис. сімей у 80 населених пунктах, які залишилися без електропостачання через обстріли в Донецькій та Дніпропетровській областях.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *