Роналду першим у світі набрав 1 млрд підписників у соцмережах

Роналду побив ще один рекорд, цього разу не у спорті
Фото: ЕРА

Португальський футболіст, п’ятиразовий володар “Золотого м’яча” Кріштіану Роналду набрав 1 млрд підписників у соцмережах. Про це він повідомив в Х 13 вересня.

Як указано у твіті, йдеться про загальну кількість фоловерів у Facebook, YouTube, Instagram, X, а також у китайських соцмережах Weibo і Kuaishou.

“Ми ввійшли в історію – 1 млрд підписників! Це більше, ніж просто число, – це свідчення нашої спільної пристрасті, прагнення й любові до гри і не тільки. Від вулиць Мадейри до найбільших сцен у світі, я завжди грав для своєї сім’ї і для вас, і тепер нас разом 1 млрд. Ви були зі мною на кожному кроці, через усі злети й падіння. Ця подорож є нашою подорожжю, і разом ми показали, що немає меж для того, чого ми можемо досягти”, – написав Роналду і подякував фанатам за підтримку.

We’ve made history — 1 BILLION followers! This is more than just a number – it’s a testament to our shared passion, drive, and love for the game and beyond.

From the streets of Madeira to the biggest stages in the world, I’ve always played for my family and for you, and now 1… pic.twitter.com/kZKo803rJo

— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) September 12, 2024

Як зазначає ВВС, Роналду став першою людиною, яка має більше ніж 1 млрд підписників у соцмережах. Цей показник не означає, що на футболіста підписалося 1 млрд людей, оскільки одні й ті самі люди можуть бути підписані на нього в різних соцмережах, але однаково це “приголомшлива цифра”, сказав експерт із соціальних медіа Паоло Пескаторе. На цей показник особливу увагу звернуть медіа і бренди, вважає він.

Роналду випередив за кількістю фоловерів у соцмережах не лише спортсменів, позаду нього опинилися й найвідоміші зірки шоу-бізнесу, зокрема Джастін Бібер, Тейлор Свіфт і Селена Гомес, наголошує ВВС.

Контекст

Роналду – один із найтитулованіших футболістів у світі. У 2003–2009 роках він виступав за “Манчестер Юнайтед”, потім до 2018 року – за “Реал Мадрид”, після чого перейшов у “Ювентус”, у якому грав до 2021 року. У 2021 році португалець повернувся в “Манчестер Юнайтед”. 2022 року клуб розірвав із футболістом контракт – і він перейшов в “Аль-Наср”.

У червні 2020 року Forbes повідомив, що Роналду став першим футболістом-мільярдером – 2019 року він заробив $105 млн і подолав бар’єр $1 млрд. За даними Forbes станом на травень 2024 року, статки Роналду оцінюють у $260 млн, він найбагатший футболіст і найбільш високооплачуваний спортсмен у світі (це звання здобув учетверте за кар’єру).

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *