Усик звернувся до американського ведучого подкастів: просить передати прохання до Трампа

Усик звернувся до одного з найпопулярніших американських ведучих подкастів із проханням до Трампа – про звільнення захисників “Азовсталі”
Фото: ЕРА

Український боксер Олександр Усик 25 жовтня в Х звернувся до американского стендап-коміка і ведучого підкасту Джо Рогана із проханням поставити його запитання під час розмови з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом. 

“Чи не могли б ви запитати Дональда Трампа, коли він з’явиться у вашому подкасті: якщо пан президент настільки впевнений у своєму впливі на Путіна, чи не міг би він негайно допомогти звільнити захисників Азовсталі й усіх українців із російського полону? – звернувся Усик до Рогана. – Час не чекає”.

Dear @joerogan, could you ask @realDonaldTrump when he’ll appear on your podcast: if Mr. President is so confident in his influence over Putin, could he help #FreeAzovstalDefenders and all Ukrainians from Russian captivity right away? Time is of the essence.
Sincerely, Oleksandr

— Oleksandr Usyk (@usykaa) October 24, 2024

Роган – колишній актор і телеведучий, також він – спортивний аналітик, який спеціалізується на змішаних бойових мистецтвах. Як зазначає The Wall Street Journal, він є одним із найпопулярніших американських ведучих подкастів: у нього 14 млн підписників на Spotify. 

Його програму The Joe Rogan Experience, гостем якої стане Трамп, запишуть сьогодні в Техасі, але невідомо, коли саме інтерв’ю оприлюднять, додала газета. Це вже другий подкаст за два дні, у якому експрезидент США бере участь, зазначила WSJ.

Контекст

За час повномасштабної війни Україна й Росія провели 58 обмінів полоненими. Останній відбувся 18 жовтня, у межах цього обміну звільнили 95 українців, загалом – уже 3767 осіб. У полоні окупантів залишаються ще тисячі украінців, повідомляв президент України Володимир Зеленський. Зокрема відомо, що серед них приблизно 900 бійців бригади “Азов”, яка обороняла Маріуполь Донецької області й разом з іншими українськими захисниками 2022 року вийшла в полон з “Азовсталі”. 

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *