Мама-усиновлювачка розповіла історію про усиновлення дитини проєтку “Сирітству – Ні!” Фонду Ріната Ахметова

Наталія: Тепер на першому плані – дитина, а всі інші життєві проблеми відійшли на другий план
Фото надала команда Фонду Ріната Ахметова

Наталія з чоловіком понад 10 років боролися за мрію стати батьками. Врешті вони вирішили усиновити дитину. Подолали всі кроки – стали на облік усиновлювачів, пройшли курси. Історію про появу в родині сина, народженого серцем, мама розповіла програмі “Сирітству – Ні!” Фонду Ріната Ахметова. 

Як зазначила команда проєкту в пресрелізі, наданому інтернет-виданню “ГОРДОН”, біологічна мати відмовилася від дитини, а Наталія при першій же зустрічі відчула, ніби цей хлопчик – її власна дитина. Батьки назвали дитину Романом, йому вже два роки. 

“Тепер на першому плані – дитина, а всі інші життєві проблеми відійшли на другий план”, – розповіла жінка. 

Усиновлення часто супроводжується таємницею, але Наталія вирішила відверто ділитися своєю історією, щоб показати, що прийняти дитину до родини – не складно. Це шанс здійснити свою мрію, і подарувати дитині можливість рости вдома, у сім‘ї.

“Бути прийомною мамою, чи мамою-усиновителькою, чи мамою-вихователькою – це справжнє щастя, тому що тут головне значення “бути мамою”, а що може бути краще?” – зазначила жінка.

Контекст

Відеогайд “Кроки до дитини” від Фонду Ріната Ахметова створений для майбутніх батьків, щоб знайти відповіді на свої питання. Фонд Ріната Ахметова 19 років роботи докладає зусиль до того, щоби кожна дитина виховувалася в сім’ї. Завдяки програмі “Сирітству – ні” вже понад 10 тися. дітей в Україні знайшли нові родини.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *