Кличко: Київ виділяє ще 600 млн грн на допомогу війську

Віталій Кличко: Київ продовжує шукати всі можливості, щоб допомагати військовим
Фото: kyiv.klichko.org

Допомогу військовим від громади Києва збільшать іще на понад 0,5 млрд грн. Відповідне рішення Київрада має ухвалити сьогодні. Про це повідомив у своєму Telegram мер Києва Віталій Кличко.

“Сьогодні Київрада має виділити ще 600 млн грн на збільшення допомоги військовим. Київ продовжує шукати всі можливості, щоб допомагати військовим. І виділяючи кошти з бюджету міста, і залучаючи позабюджетні – як благодійну допомогу”, – написав Кличко.

Також на сесії буде розподілено ще майже 0,5 тис. дронів для військових підрозділів, зазначив мер міста.

“На передову до бійців вирушать іще 430 дронів Mavic різних типів. Зокрема: 70 БПЛА Mavic – 112-й бригаді територіальної оборони столиці, 160 таких дронів – 241-й бригаді тероборони Києва, 90 дронів – 5-й штурмовій бригаді і 110 БПЛА Mavic – бригаді швидкого реагування Нацгвардії України “Рубіж”, – повідомив міський голова.

Кличко також зазначив, що лише цього місяця захисники отримали вже понад 2 тис. дронів від громади Києва.

“Нагадаю, цього місяця ми вже передали захисникам від громади столиці понад 1 тис. дронів Mavic, які я відвіз на фронт військовим чотирьох різних бригад. А вчора передали в Києві від громади ще 1 тис. FPV-дронів бійцям 3-ї окремої штурмової бригади”, – наголосив мер столиці.

Контекст

У вересні Кличко також відвіз понад 1 тис. дронів від столичної громади кільком бригадам на харківському напрямку. Зокрема, допомогу від киян отримали 112-та і 241-ша бригади ТрО міста Києва, 3-тя штурмова бригада й 1-ша Президентська бригада оперативного призначення “Буревій” НГУ.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *