Трамп заявив, що, “ймовірно”, зустрінеться із Зеленським наступного тижня

Зеленський говорив, що хоче “почути реакцію” Трампа (на фото) на план перемоги України
Фото: EPA

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив 18 вересня, що наступного тижня, мабуть, зустрінеться із президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомило Reuters.

ЗМІ поінформували, що Зеленський візьме участь у 79-й сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку, зокрема, 25 вересня він звернеться до світових лідерів.

Крім того, днем раніше президент виступить на засіданні Радбезу ООН, присвяченому повномасштабній російській агресії проти України, писало Reuters.

Трамп, відповідаючи на запитання ЗМІ про те, чи зустрінеться він із Зеленським у ході його візиту до США, сказав: “Ймовірно, так”.

Більше подробиць кандидат у президенти США не озвучив.

В останні місяці деякі світові лідери, які відвідували США для переговорів на найвищому рівні, також зустрічалися з Трампом, зазначило Reuters.

Контекст

27 серпня Зеленський розповів, що планує презентувати план перемоги України у війні проти країни-агресора РФ президенту США Джо Байдену, а також кандидатам у президенти – Камалі Гарріс (Демократична партія) та Трампу. За словами Зеленського, він хоче “почути реакцію” Трампа на план перемоги, який вже готовий повністю.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *