Убивство на АЗС у Києві. У підозрюваного виявили гранату, йому загрожує довічне позбавлення волі. Фото

41-річний підозрюваний пострілом із рушниці на АЗС убив 65-річного жителя Києва, розповіли у поліції
Фото: Поліція Києва / Facebook

Правоохоронці повідомили про підозру чоловіка, якого затримали після вбивства киянина на автозаправці у Святошинському районі столиці 18 вересня. Про це повідомляють у Facebook поліції Києва.

Зазначено, що вбивство сталося приблизно о 7.00.

41-річний підозрюваний пострілом із рушниці на АЗС убив 65-річного жителя Києва, після чого забрав його сумку й поїхав із місця машиною вбитого. Його затримали неподалік місця злочину.

“Автомобіль загиблого правоохоронці розшукали на території гаражного кооперативу, а речі чоловіка разом із рушницею фігурант переклав до власного транспортного засобу, звідки їх слідчі вилучили у якості речових доказів”, – ідеться в повідомленні.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Під час обшуків у будинку фігуранта й у гаражному боксі правоохоронці виявили гранату і набої, додали у поліції.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Правоохоронці припустили, що підозрюваний у вбивстві, ймовірно, перебував під дією психотропних або наркотичних речовин. Мотив злочину ще з’ясовують.

Затриманого повідомили про підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу України: п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів), ч. 4 ст. 187 (розбійний напад), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю), йому мають обрати запобіжний захід. Чоловіку загрожує довічне позбавлення волі.

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *