У Хмельницькій області чоловік розстріляв поліцейських з автомата, є поранені. Фото

Фото: Поліція Хмельницької області / Facebook

У Хмельницькій області в ніч на 14 вересня чоловік розстріляв дві службові машини, поранивши правоохоронців і цивільного. Про це повідомила обласна поліція.

НП сталася приблизно о 1.00 в селі Олешин Хмельницької територіальної громади, коли патруль зупинив машину місцевого жителя під час комендантської години. Під час перевірки драгер показав наявність 1,27 проміле алкоголю, кажуть у поліції.

За їхніми словами, на водія склали протокол за ст. 130 Адміністративного кодексу України, після чого чоловік, який живе неподалік, пішов додому нібито для вирішення питання з транспортним засобом, залишивши в автомобілі свого товариша.

“До місця події він повернувся вже з автоматом Калашнікова і почав стріляти у правоохоронців. Поліцейські відкрили вогонь у відповідь і викликали допомогу. У результаті стрілець поранив одного зі співробітників поліції та пасажира свого ж автомобіля. Їх госпіталізували до лікарні для надання медичної допомоги. Правоохоронець перебуває у важкому стані”, – розповіли поліцейські.

Стрілець випустив приблизно 60 куль, під вогонь потрапили й машина екіпажу, який зупинив стрільця, і автомобільний підрозділ КОРД, який прибув на допомогу колегам, проінформували хмельницькі поліцейські.

Спецпризначення затримало стрільця, відкрили кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України (зазіхання на життя працівника правоохоронного органу).

Джерело: gordonua.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *